Quote of the month: September

ItsRobinInspiratie, ItsRobin 1.03 Comments

Deze blogpost schrijf ik nog snel ongeveer 25 minuten voordat ik op wegga naar Schiphol. De quote van the month heb ik geloof ik 2/3 maanden overgeslagen (oeps). Ik zal even snel toelichten waarom ik voor deze quote heb gekozen.

Het zijn de eerste zinnen van het nummer Flashlight van Jessie J. Het is het nummer van Pitch Perfect 2. De eerste zinnen vind ik goed passen bij mijn situatie nu. Ook al ga ik met nog 2 meiden naar Zuid-Afrika uiteindelijk sta je er toch alleen voor. Ik vind het spannend, eng.. vraag me af waar ik aan begonnen ben maar ik heb er wel zin in! Nogal wat gemengde gevoelens dus.

quoteseptember

Ik zie dat hij niet helemaal mooi past in het vak bij de widgets. Dit pas ik later aan want daar heb ik nu geen tijd meer voor. Ik moet nog even de laatste spullen in mn tas doen. (En afleveringen van Game of Thrones op mijn externe schijf zetten, ik wil het opnieuw gaan kijken)

Ik wens iedereen die in Nederland blijft een fijne herfst en winter toe ;P

Lots of love,
Robin

3 Comments on “Quote of the month: September”

  1. Ga je al lekker de afgelopen dagen? Ik hoop dat je al een stukje draai hebt gevonden in het zuiden van dat prachtige continent. Succes…. and……. remember….. “you Will Never Be totally on your own”!
    We Will follow…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.