Quote of the month: April

ItsRobinInspiratieLeave a Comment

Nieuwe maand, nieuw quote. Lees snel verder wat de quote voor mij betekend.

Herinneringen

Ik vind herinneringen fijn. Sommige herinneringen zijn misschien niet zo vrolijk maar ik koester ze wel. Ik heb ze mee mogen maken met een dierbare. Gedeeld met iemand die veel voor je betekend(e). Het fijne aan herinneringen vind ik dat ze hetzelfde blijven. Het gevoel dat ik had op het moment van een herinnering krijg ik soms terug als ik eraan terug denk. Daarom ook de volgende quote:

“I love those random memories that make me smile no matter what is going on in my life.”

Veranderingen

Mensen veranderen, situaties veranderen, wellicht verander je zelf wel maar een herinnering blijft in het moment. Ik heb foto’s op mijn kamer hangen van ‘oude’ vriendinnen die ik eigenlijk niet meer spreek. Toch, elke keer als ik zo’n foto zie krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Op dat moment was alles goed, voelde ik mijn goed, geaccepteerd en veilig. Momenten waarbij ik genoot met dierbaren of soms zelfs met mensen die ik helemaal niet (goed) ken(de). Terugdenkend daaraan geeft mij dat gevoel even terug, vooral op momenten als ik er even doorheen zit is dit ontzettend fijn. Denkend aan het feit dat ik nog meer mooie herinneringen mag maken voel ik mij dankbaar dat ik gezond, veilig en vrij ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.