Quote of the month: February

ItsRobinInspiratie1 Comment

Nieuwe maand dus tijd voor een nieuwe quote of the month. Ik probeer elke keer een quote te vinden die voor mij bij de maand past.

Het begin van het einde

Als het goed is begin ik over 10 dagen met afstuderen. Het zal er nog even om spannen, dit heb ik uitgelegd in een andere blogpost: Het leed dat afstuderen heet. Ik ga dus als het goed is deze maand beginnen met afstuderen! Dit is het begin van het einde van mijn studie en dat is erg spannend. Maar het afstuderen is ook niet makkelijk, uiteindelijk zal het werk het allemaal waard zijn omdat ik dan klaar ben met school. Vandaar de quote:

It’s not always easy, but it’s always worth it

Het leven

De quote sluit ook geheel aan op het leven. Soms maak je dingen mee die je liever niet meemaakt. Die veel impact op je leven hebben en dat is niet altijd makkelijk. Veel van de dingen die je doormaakt maken je wel een sterker mens of je leert van de gebeurtenissen. Natuurlijk is dit niet bij alle gebeurtenissen in het leven maar wel met een groot deel. Zelf heb ik dat de tijd in Zuid-Afrika ook niet altijd makkelijk was, ik ben mezelf daar echt tegengekomen, maar uiteindelijk was het het allemaal waard. Ik heb veel geleerd, vooral om echt mezelf te zijn.

Wat was voor jou moeilijk om te doen? 

One Comment on “Quote of the month: February”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.