Quote of the month: March

ItsRobinInspiratie2 Comments

Maart is de maand waarin ik hard aan mijn scriptie ga werken. De quote van februari was heel toepasselijk voor die maand. Voor de quote of the month: march, heb ik een stukje van een songtekst van Ed Sheeran genomen. Benieuwd waarom?

What Do I Know?

Op het nieuwe album van Ed Sheeran staat het nummer: What Do I Know? Vanuit mijn ogen is het een protest song tegen alle haat die nu, helaas, in de wereld wordt verspreid en het beeld van ‘het perfecte’ lijf/leven. Ik heb gekozen voor het stukje:

“So let’s all get together, we can all be free. 
Spread love and understanding positivity.”

Ik vind het nummer zo goed omdat het duidelijk een boodschap meegeeft. Het stukje dat ik heb gekozen komt als laatste en geeft voor mij het gehele nummer weer: Als we liefde verspreiden in plaats van haat en positief zijn in plaats van negatief kunnen we allemaal samen zijn en allemaal vrij zijn. Hiervoor hoef je het ook niet altijd met elkaar eens te zijn. Ben je het niet met iemand eens dan is dat prima maar je hoeft geen haat te sturen. Waarom mensen energie stoppen in dingen die zij haten snap ik sowieso al niet, daar wordt je zelf toch ook niet gelukkig van… Maar goed, meer liefde en positiviteit kan de wereld veranderen.

Ik kan er nog heel veel over zeggen maar het is denk ik het beste als je gewoon naar het nummer luistert. De songtekst van het nummer staat op YouTube onder de video als je klikt op ‘meer weergeven’.

Welke boodschap haal jij uit het nummer?
Dit kan natuurlijk verschillen van hoe ik het nummer zie.

2 Comments on “Quote of the month: March”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.