Review: Concert At Sea 2015 vrijdag

ItsRobinEvenementen, ItsRobin 1.01 Comment

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden: Concert At Sea 2015 op 26 en 27 juni. Ik deel graag nog mijn ervaring en de foto’s met jullie!

Concert At Sea bestond dit jaar 10 jaar. Het is een tweedaags festival aan de Brouwersdam in het mooie Zeeland. Blof is de organisator en zij sluiten dan ook het festival af. De sfeer op CAS is gemoedelijk en gezellig. Er zijn drie podiums. Het hoofdpodium, Umoja podium en het podium op het stukje strand. Ik ben alleen bij het hoofdpodium geweest om naar artiesten te kijken.

IMG_3110 IMG_3114

Papa en ik vertrokken al vroeg om de caravan op te gaan zetten. Na wat frustratie over hoe de tent ook alweer opgezet moest worden was het gelukt. Op naar het festivalterrein! Het was 15/20 minuutjes fietsen vanaf Mini camping De Welle.

Papa begon met een biertje en ik met Churros <33

IMG_3116 IMG_3125

Het begon om 14.00 uur met Cover at Sea. Mama en Malik sloten toen bij ons aan. Zij kwamen later omdat mama nog moest werken en Malik moest nog naar school. Vervolgens begon om 16.00 uur Dotan. Ik vind Dotan meer iets voor in een klein zaaltje dan voor op een festival.

IMG_3134 IMG_3141 IMG_3143 IMG_3150

Na Dotan liepen we zo ver mogelijk naar voren. Malik en ik wilden graag zo ver mogelijk vooraan staan bij Kensington. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad. Het was echt zó gaaf! Op het begin gooide hij zijn zonnebril, ik greep net mis. Op het einde gooide de drummer zijn drumstokjes, en ik greep weer net mis. Het drumstokje werd gevangen door een jongen naast me die veel meer fan was dan ik dus ik vind het niet erg.

IMG_0992IMG_0994

In de KIA box ben ik op de foto geweest met Viggo en Peter. Zij kondigden de artiesten aan.

IMG_3162IMG_3165

Kijk is hoe mooi Zeeland is ;D.

Vanaf de glijbaan had je mooi uitzicht op het terrein.

IMG_3167IMG_3169

Tijdens Lenny Kravitz stonden we op de dijk. De lucht was heel mooi en Lenny… tja, je moet ervan houden denk ik. In de 1,5 uur tijd dat hij heeft gespeeld heeft hij maar iets van 7 nummers gespeeld. Het terrein stroomde tijdens het optreden ook langzaam leger en leger.

Tussen de optredens door hebben we natuurlijk ook gegeten. Op Concert At Sea is er zoveel mogelijk groen. Het eten is biologisch en de bekers zijn gemaakt van mais. Als je een x aantal bekers inleverde kreeg je er een muntje voor terug. Er waren dan ook veel kinderen bekers aan het verzamelen. Aan het eind van het festival kan je namelijk de muntjes weer inleveren tegen geld.

Tijdens het festival werd meerdere malen gezegd/aangegeven om goed te drinken en vooral goed in te smeren. Dit vond ik erg goed omdat veel mensen denken dat als er wolken zijn je niet kan verbranden. De UV stralen van de zon komen echter ook door de wolken heen dus ook dan kan je nog verbranden!

Vrijdag komt het verslagje van zaterdag online (:

Lots of love,
Robin

 

One Comment on “Review: Concert At Sea 2015 vrijdag”

  1. Pingback: Review: Concert At Sea 2015 zaterdag - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.