Review: Concert At Sea 2015 zaterdag

ItsRobinEvenementen, ItsRobin 1.03 Comments

Het is bijna een maand geleden dat Concert At Sea 2015 begon. Het was een gezellig weekend met het gezin. Hier deel ik mijn ervaring en de foto’s van zaterdag!

Concert At Sea 2015 was op 26 en 27 juni. Dit is mijn review van de vrijdag. Het terrein gaat beide dagen om 12.00 uur open en om 14.00 uur begint het eerste optreden op het hoofdpodium. Het uur daarvoor was er al een optreden op het Umoja podium. Zo wisselt het af. Op het podium op het strand vinden soms verrassing optredens plaats.

11707562_909602172419394_1268708491293481537_nIMG_3179

We fietsten weer naar het terrein op de Brouwersdam. We vulden de kluisjes, waar we ook nog wat spullen in hadden laten liggen. Waaronder de 3FM fleece dekens die gratis uitgedeeld werden. Iedereen vliegt daar altijd op af dus je moet echt op geluk hebben om er één te bemachtigen (wij hebben er nu 5, hihi).

IMG_3180 IMG_3182

Ik at een lekkere pannenkoek en daarna haalde mama en ik een cocktail.

IMG_3184 IMG_3186

Tijdens Miss Montreal hebben we lekker in de zon op de dijk gezeten. Daarna gingen we naar de andere kant en kwamen we het straattheater tegen. Dit is er elk jaar en ik vind dat altijd er leuk!

IMG_3187IMG_3190

 

We gingen naar de Silent DJ bij de Delta Lounge omdat ik een tip van een vriend had gekregen. Om half 3 zouden Pascal en Norman een akoestisch optreden geven. Uiteindelijk begonnen ze pas over vieren. Dat was wel een beetje jammer maar we hebben ons goed vermaakt. De Delta Lounge is altijd heel leuk om te zien met de Silent DJ. Mensen die los gaan met een koptelefoon op, het is echt een grappig gezicht om naar te kijken.

IMG_3199IMG_3202

 

Na het optreden gingen we in het reuzenrad. Dit was mijn 5de jaar op CAS en ik was er nog nooit in geweest. Na het reuzenrad gingen we naar Chef’special. Ik had een kort broekje aan en op dat moment was het best fris. De 3FM fleece deken kwam dus goed van pas, ik sloef hem fijn om mijn middel heen.

IMG_3209 IMG_3213

Ik hou echt van de muziek van Chef’special. Het was een gaaf optreden!

IMG_3227 IMG_3228

Aan het wachten op Blof en even fijn op de fleece deken zitten. Papa en ik gingen nog snel even naar de wc. Ik kon het echt niet laten om een foto te maken van de ontzettend mooie ondergaande zon.

IMG_3231 IMG_3247

Peter en Viggo hadden een andere tekst gemaakt op ‘Aan de kust’. Toen Blof dat wilde gaan zingen werden ze dus onderbroken en zongen het publiek de tekst die op de zij schermen verscheen. De afsluiter was echt héél gaaf! Ze sloten af met het nummer blauwe ruis en bovenop het geluidsgebouw stond Erik Arbores. Hij had een remix gemaakt van bekende nummers van Blof. De overgang was heel gaaf en niemand had dit zien aankomen. Het was een waardige afsluiting van 10 jaar CAS!

De wc’s op het festival zijn vrij schoon en doortrek wc’s. Ik probeer altijd te drukte te vermijden bij de vrouwen en dit is dit jaar weer aardig gelukt. Ik heb een leuk weekend gehad. Bij de merchandise heb ik een blauw vest en een paars topje gekocht.

Dit was mijn weekend Concert At Sea en ik ben er volgens jaar zeker weer bij! Het is mijn favoriete festival door de sfeer en de locatie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Wat is jouw favoriete festival? 

Lots of love,
Robin

3 Comments on “Review: Concert At Sea 2015 zaterdag”

  1. Mooi om te lezen ,zo samen op pad met je (broertje)zeg maar broer je Ma en Pa.groetjes Opa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.