Review: Foto op aluminium

ItsRobinReviews1 Comment

Al een tijdje wilde ik graag een mooie grotere foto uit Zuid-Afrika. Dankzij FotoOpAluminium.nl is dat mogelijk gemaakt! Hierbij een review over de service en het product!

Service

Een foto op aluminium is erg simpel om te bestellen op FotoOpAluminium.nl. Toen ik de 40 bij 60cm foto besteld had kreeg ik netjes een mail van je factuur. Ook toen hij werd opgestuurd.

Nadat ik de foto had besteld heb ik ook even gekeken op Fotocadeau.nl waar FotoOpAluminium.nl een dochterbedrijf van is. Leuk om daar iets voor moederdag op te bestellen! (Of natuurlijk voor een verjaardag of een andere gelegenheid).

Product

Ik heb gekozen voor de skydive foto uit Plettenbergbaai, wel heb ik hem uitgesneden zodat je de echt alleen ik erop sta met het awesome uitzicht. Op de website werd niet aangegeven of de foto van goede kwaliteit is. Van wat dichterbij is te zien dat de foto is uitgesneden. Sta ik verder weg dan zie je er niks van. Ik ben erg blij met de foto op aluminium en hij staat nu mooi op mijn kamer in Breda. Voordeel is dat, doordat het aluminium is, ook heel licht is. Ik heb er een ophangsysteem bij besteld. Dit wil ik pas gebruiken als ik hopelijk over een jaar een appartementje of huisje heb.

*Deze blogpost is voortgekomen uit een samenwerking

One Comment on “Review: Foto op aluminium”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.