Review: The Second Best Exotic Margold Hotel

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Second_Best_poster
Besloten dat ik meer reviews moet schrijven voor films. Dus hier zit ik dan, net terug van de bioscoop en ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik wil wel even benadrukken dat ik geen expert ben en dat ik dus echt alleen maar mijn mening geef.

Ik kom er net achter dat er ook nog een film voor ziet, dus die wil ik ook nog graag zien.
Het hotel is er speciaal voor oudere mensen.
In The Second Best Exotic Margold Hotel komen meerdere personages samen. De eigenaar Sonny en zijn vriendin Sunaine. Sonny wil graag uitbreiden en is daar druk mee bezig. Sunaine wil graag dat het verlovingsfeest en de bruiloft goed verlopen. Muriel, gespeeld door Maggie Smith, is zijn co-manager. Daarnaast volg je Evelyn en Douglas die een klik met elkaar hebben, Norman en Carol waarbij de relatie niet helemaal soepel loopt en Madge staat voor een moeilijke keuze.
In het hotel komen twee nieuwe gasten, Lavinia Beach en Guy Chambers, die niet blijken te zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

Ik ergerde me erg aan Sonny’s persoonlijkheid, voor mij is dat veel te overdreven. Maar Muriel maakte het weer goed. Het zijn mooie verhalen met lessen waar je zelf ook wat aan hebt. Je kan wel blijven wachten en wachten maar hoeveel tijd heb je in het leven? Voor je het weet is het over en voorbij. Praat met elkaar, denk niet dat wat jij denkt ook altijd de waarheid is.
Soms moet je jou ogen openen voor iets dat allang voor je neus staan en niet zoeken naar iets dat ver weg is.

Het was een leuke film met wat humor erin maar ook emotie. Ik vind het leuk om hem gezien te hebben maar zal hem niet snel nog een keer kijken.
Ik geef een 6,5 voor de film.

*Bron: Wikipedia en Filmtotaal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.