Rondleiding glazenhuis/3FM Serious Request

ItsRobinEvenementen1 Comment

Ergens in september had ik mezelf opgegeven via het Rode Kruis als vrijwilliger om mee te helpen bij 3FM Serious Request. Wanneer je als vrijwilliger meehelpt tijdens de actieweek kan je een rondleiding krijgen bij het Glazen huis om je wegwijs te maken. In 2016 stond het in Breda en aangezien ik er mee opgegroeid ben wilde ik graag meehelpen en die rondleiding kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan!

De receptie en het oude stadhuis

Nadat we verzameld hadden werden we opgedeeld in groepen en liepen we naar de Grote Markt. We begonnen bij de receptie waar iedereen binnen komt, welkom wordt geheten en zijn/haar bandje krijgt om het terrein op te mogen. Bij de receptie hadden ze een hele gave platenspeler staan!

Helaas mochten we niet overal foto’s maken. Een deel bevond zich in het oude stadhuis van Breda en hierbinnen mochten geen foto’s gemaakt worden. In het stadhuis was het callcenter te vinden waar ik één dienst heb gedraaid. Daarbij was alle techniek binnen in het stadhuis verdeeld in kamers. Heel gaaf om te zien wat er allemaal achter zo’n evenement als 3FM Serious Request zit. De productie was al vanaf 1 december bezig met opbouwen en iemand vertelde dat het binnen 1 a 2 dagen allemaal weer weg is.

Glazenhuis

Waar ik stiekem erg op hoopte maar toch niet helemaal verwachtte was dat we echt even het glazen huis in mochten! Eén van mijn hoogtepunten van 2016, dit vond ik zo gaaf. Na dat wij binnen waren geweest zijn sommige meubels nog wel verplaatst maar ik ben wel mooi binnen geweest. Het was heel raar om de week erna ervoor te staan en Domien en Frank erin te zien. Er zijn weer zulke mooie dingen gebeurd en er is een mooi bedrag opgehaald!

Over een paar weken komt er ook nog een blog aan over hoe het was om vrijwilliger te zijn. Voor mij was de rondleiding echt heel erg gaaf, vooral natuurlijk omdat het ook aansluit bij mijn studie.

Heb jij gekeken naar 3FM Serious Request?

One Comment on “Rondleiding glazenhuis/3FM Serious Request”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.