Shoplog: Nike

ItsRobinFashion, ItsRobin 1.01 Comment

Eindelijk nieuwe sportkleren gehaald! Ik liep al een paar jaar rond in een trainingsbroek die heel lekker zit maar waar ik me nu echt niet meer mee buiten kan vertonen. Nadat we bij de Dela langs waren geweest om een assieraad uit te kiezen zijn we doorgegaan naar Rosada Fashion Outlet in Roosendaal. We liepen de Nike winkel binnen en werden toegelachen door de bordjes ‘50% korting op de hele kleding collectie’.

 

Ik wil thuis gaan sporten omdat ik geen geld meer heb voor de sportschool. Ik hoop dat het ergens volgende week goed weer is om te gaan skeeleren! Ook wil ik als ik het geld ervoor heb een hoelahoep gaan kopen bij HoopItyYourself. De hoelahoeps worden zelf gemaakt en je kan ze ook opvouwen, super handig!

IMG_1935IMG_1936
Van €24,- voor €12,-.

IMG_1928IMG_1929
Van €19,- voor €9,50.

IMG_1931IMG_1932IMG_1934
Deze trui lijkt me erg fijn voor het skeeleren met het weer van nu. Daarbij heeft hij bij de mouwen gaten zitten waar je je duimen in kan doen.
Van €35,- voor €17,50.

IMG_1937
Van €38,- voor €19,-

Ik was in totaal €58,- kwijt. Hartstikke leuk dat alles voor de helft was want nu kon ik meer kopen (:
Ik heb alles Dri-Fitt gekocht. Ik heb het nog nooit gebruikt maar het hoort je droog te houden. Ik ben benieuwd hoe dit me bevalt!

Nadat mama en ik, volgens mijn broertje, 3 kwartier hebben gepast zijn we bij Mockamore wat gaan eten en drinken. Dit gezellige zaakje is te vinden tegenover de Nike winkel. De sfeer was lekker en de bagel was erg lekker.
IMG_1921IMG_1922IMG_1924
Voor €3,50 kreeg je een thee pot waar je zo’n 2,5 kop thee uit kan halen. Helemaal niet duur vind ik! Door het bolletje omhoog en omlaag te doen kwam de thee vrij. (ik heb geen idee hoe ik dat anders moet noemen, haha)Er zat ook nog een lekker stukje chocolade bij.

Lots of love,
Robin

One Comment on “Shoplog: Nike”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.