Spam je blog!

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk7 Comments

De allereerste spam je blog op mijn kleine stukje internet. Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel moet doen aangezien ik niet veel volgers heb. Veel mensen van thuis volgen nu mijn avonturen die ik hier meemaak in Zuid-Afrika en om de reacties te lezen is heel fijn!

Nu ben ik zelf op zoek naar wat nieuwe blogs om te lezen. Ik ben vooral op zoek naar lifeblogs. Persoonlijke verhalen lezen vind ik het leukst. Geef een reactie, vertel wat over je blog en over jezelf en wie weet heb je er straks een volgster bij! Ik zou het ook leuk vinden als je een kijkje neemt om mijn blog (:

Zelf blog ik nu vooral over alles wat ik hier nu meemaak tijdens bij stage in Zuid-Afrika, Port Elizabeth. Ik ben nu veel ideeën aan het verzamelen waar ik nog over wil schrijven. Ik zal niet snel schrijven over make-up of fashion want daar liggen mijn interesse’s niet echt. Verder ben ik nog wat aan het knutselen met mijn lay-out.

Je kunt mij volgen via:

Bloglovin’
Facebook
Twitter
Instagram
Snapchat     itsxrobin

Wat voor soort blogs vind jij leuk om te lezen?

Lots of love,
Robin

7 Comments on “Spam je blog!”

  1. Ik kende je blog nog niet, maar hij ziet er goed uit en de stage verhalen zijn super interessant :). Ik ben je meteen maar even op bloglovin’ gaan volgen! Ik heb zelf ook een blog, waarop ik naast films ook over muziek en persoonlijke dingen blog. Ik ben te vinden op http://www.mcurl.nl

  2. Hoi. Leuk dat we onze blog mogen spammen. Ik ben Fabian en blog op mijn site http://fabiangijze.nl. Ik blog erg persoonlijk bijvoorbeeld over dat ik vroeger een tijdje heb moeten onder duiken. Jou blog ga ik zeker volgen. Vind zuid-Afrika super leuk, dus ben erg benieuwd naar je blogposten. Hopelijk tot op mijn blog

    Gr fabian

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.