Mijn stemmen voor de Top2000 2016

ItsRobinMuziek2 Comments

27 november 2016 vulde ik mijn stemlijst in voor de Top2000 voor 2016. De nummers waarop ik dit jaar heb gestemd vind ik goed en bij de meeste heb ik mooie herinneringen. Benieuwd op welke nummers ik gestemd heb en waar ze staan in de Top2000?

Sommige staan niet in de Top2000, balen voor mij…

Mijn stemlijst

Waylon – The Escapist
311     Blof – Aan de kust
24      Racoon – Oceaan
227   Kensington – Riddles
938   Ilse DeLange – Miracle
125    Ed Sheeran – Thinking Out Loud
497   Ed Sheeran – Photograph
1051  Bruno Mars – When I was Your Man
1227  Bruno Mars – Just the Way You Are
Jessie J ft. B.o.B. – Price Tag
204   Passenger – Let Her Go
Passenger – The Wrong Direction
One Direction – Story of My Life
458   Typhoon – Zandloper
679   Typhoon – Hemel valt
Will and The People – Lion in the Morning Sun
1456 Rihanna ft. Mikky Ekko – Stay
Fun. – We are Young
985   Doe Maar – Is Dit Alles
905   Sam Smith – Stay With Me
One Direction – History
The Kik – Schuilen Bij Jou
234   Chef’Special – In Your Arms
Nielson – Beauty and the Brains
625   Alain Clarke – Father and Friend
673   Kane – Rain Down on Me
1510  Kane – No Surrender
820  Waylon – Wicked Way
478   Krezip – I Would Stay
891   Krezip – Sweet Goodbyes
810   ABBA – I Have A Dream
389  Bruce Springsteen – Born in the USA
59     U2 – With or Without you
Brainpower – Dansplaat
512   Justin Bieber – Love Yourself

Wie had gedacht dat ik ooit op een nummer van Justin Bieber zou stemmen. Ik vond het altijd verschrikkelijk maar zijn nieuwe CD is wel goed.

Achteraf dacht ik toen ik sommige nummer hoorde via Spotify: oh hier had ik ook op moeten stemmen! Ik denk dat ik dit jaar maar is nummer moet gaan bijhouden die ik elke keer uit volle borst wil meezingen en dat ik daar dan een Top2000 stemlijst voor 2017 van maak. Dit heb ik wel altijd bij I Would Stay van Krezip en Father and Friend van Alain Clarke. En ja One Direction met History kan ik ook nooit stil blijven.

Met welk nummer zing jij altijd mee?

2 Comments on “Mijn stemmen voor de Top2000 2016”

  1. Leuk! Je hebt er veel in staan die er ook bij mij instonden. 🙂 Ik geloof dat het bij mij weinig uitmaakt wat er aan staat, als ik de tekst ken zing ik mee. 😉 Jammer voor mijn omgeving, want ik kan helemaal niet zingen.

    1. Tof dat we op veel dezelfde nummers hebben gestemd! Ik zing ook met heel veel mee maar bij sommige nummers krijg ik een gevoel dat het niet uit maakt hoe oud het nummer is het blijft een super tof nummer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.