Terug van weggeweest

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk3 Comments

Hee hallo! Ja, daar ben ik weer. Na bijna zo’n maand niets van mij te laten horen via mijn blog is het daar nu weer tijd voor. De laatste maand had ik er geen zin in en wilde ik in Zuid-Afrika nog even extra genieten.

In maart heb ik dan ook best veel gedaan en ik zal zo snel mogelijk jullie op de hoogte brengen van wat ik dan wel niet allemaal heb uitgespookt. Misschien dat je al wel wat voorbij hebt zien komen op twitter/instagram.

Ik ben onder andere nog een week in Kaapstad geweest en dat was heel erg gaaf! Ondertussen ben ik 2 dagen thuis en dat voelt heel raar. Dinsdag thuis gekomen voelde het gelijk weer erg vertrouwd en als ‘vanouds’. Het voelt eigenlijk alsof ik nooit ben weggeweest maar wel heel veel verhalen te vertellen en heb en veel foto’s heb om te laten zien.

Deze maand staat stiekem al weer best volgepland en 25 april begint school weer. Daar zie ik wel heel erg tegen op dit moment.

Kleine update dit. Ik laat snel meer van mezelf horen!

Lots of love,
Robin

3 Comments on “Terug van weggeweest”

 1. Fijn dat je weer heelhuids terug bent, ik hoop dat het je een beetje lukt om weer je draai te vinden hier. Dat kan in het begin best lastig zijn. Want je hebt een hele tijd in een totaal andere wereld geleefd dan dat je gewend was, wat je overigens goed gelukt is dacht ik. En dan ineens van de een op de andere dag moet je weer wennen aan je ‘oude ‘ leefwereld. Een wereld die je wel vertrouwd is in tegenstelling dan toen je vertrok.Dat gaat weer wel goed komen denk ik en ik wens je veel succes om alles hier weer op de rails te krijgen!

  1. Het voelde dinsdag avond al gelijk vertrouwd en alsof ik niet weg ben geweest. Mijn draai had ik eigenlijk gelijk wel weer gevonden 😉
   Bedankt!

 2. Hallo Robin, fijn dat je weer thuis bent en je draai weer hebt gevonden.
  Heb genoten van alles wat je hebt meegemaakt en de foto’s zijn fantastisch!
  Wat een avontuur….. geweldig!
  Hoor snel weer van je, groetjes……. Thea

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.