Terugblik 2014

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

2014 is over. Helaas heb ik wat minder leuke gebeurtenissen gehad maar de leuke dingen mogen ook zeker niet vergeten worden! Ik neem jullie nog even mee terug 2014.

Vanaf 1 januari ging mijn contract in voor mijn kleine kamertje in Breda! Het is zo raar dat ik er nu al een jaar woon. Later volgt er nog een blog met hoe mijn kamer eruit ziet.

Vanuit mijn opleiding had ik samen met een vriendin een ‘Ik hou van Holland’-quizavond georganiseerd. Dit was voor Make-A-Wish en we hadden €205,- opgehaald waar we erg trots op zijn.

Ik heb fieldtrips gehad naar o.a Amsterdam Dungeon, Dolfinarium en Zo! Bavaria. Bij Zo! Bavaria mochten we zelfs nog op het festival zelf blijven.

Ik ben naar een aantal evenementen/concerten geweest, waar ik veel plezier heb gehad:

De Toppers, Plaatpop, Concert at Sea, Racoon and friends for Jayden, 538Koningsdag, HBO intro in Breda, We Love Korfbal, Stromae, Nazomerfestival Middelburg en het hoogte punt was voor mij Ed Sheeran.

Nog een ander hoogte punt dit jaar was de introweek waarbij ik samen met een vriendin Hoppas was van de nieuwe Hopjes. (We waren dus begeleiders voor de eerste jaars)

Luxemburg

Verder heb ik dit jaar mijn auto theorie en praktijk gehaald. Nu moet ik nog erg wennen aan de auto omdat ik in een diesel auto heb gelest en we zelf benzine hebben.

Iets waar ik erg trots op ben is dat ik helemaal alleen met de trein naar Luxemburg ben geweest. Ik ging daar mijn ouders en broertje opzoeken die er vakantie aan het vieren waren.

Helaas kregen we half november te horen dat mijn opa naar het ziekenhuis was gebracht. Hier zijn ze er toen achtergekomen dat hij uitzaaiingen had. Opa had al 10 jaar prostaatkanker en hij bleek ook slokdarmkanker te hebben. Het was uitgezaaid naar zijn lever. Op 14 december is opa overleden.

Ik hoop dat jullie ook een leuk 2014 achter de rug hebben!

Lots of love,

Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.