‘The Questions of Life’ tag

ItsRobinItsRobin 1.0, Persoonlijk1 Comment

The Questions of Life tag kwam ik tegen op de blog van Irina. De vragen zette mij erg aan het denken dus heb ik besloten om hem ook in te vullen! De tag is van Xaviera.

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?
Dit vind ik een hele moeilijke en heb er lang over nagedacht. De herinnering die de grootste glimlach op mijn gezicht tovert is dat ik op 11 december mijn rijbewijs heb gehaald en dat mijn opa dat toen nog heeft meegekregen. De kaart had hij al maanden lang in huis. Helaas is hij 14 december rond half 3 ’s nachts overleden. Het is wel echt één van de laatste dingen die hij heeft meegekregen. Hierna ging hij snel achteruit, alsof ie erop gewacht had…

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Deze vraag heb ik tot het laatst bewaard omdat ik echt géén idee heb. Ik vond heel veel dingen leuk en wisselde heel vaak met wat ik wilde. Nu ik dit aan het typen ben schiet me toch iets te binnen: Gitaar leren spelen! Toen ik denk ik 7 was hadden we wel een gitaar gekocht, één voor papa en één voor mij, les konden we niet volgen dus wilde we het onszelf leren. Hier is helaas niet veel van gekomen. Papa’s gitaar staat nog boven. Misschien dat ik ooit nog is een poging ga doen of les neem. Lijkt me heerlijk om liedjes van Ed Sheeran te kunnen spelen! Anderen dingen zijn nu belangrijker maar ooit wil ik het toch nog leren.
2014 350

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?
Als er echt totaal geen beperkingen waren zou ik ervoor willen zorgen dat iedereen op de wereld de zorg krijgt die hij nodig heeft. Genoeg liefde, voeding en scholing.
Verder zou ik graag willen reizen, de wijde wereld in willen trekken om alle hoeken en gaten te ontdekken.
2014 296

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Dat ik beter naar mijn lichaam moet luisteren. Ik dacht vaak dat ik geen stress had maar dat bleek onbewust wel zo te zijn. Gelukkig ben ik hier nu achter en hoop ik niet meer zo erg ziek te worden. Vaak als je stress hebt krijg je migraine. Echter, reageerde mijn lichaam om maar over te blijven geven.

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Over echt van alles! Hoe mijn leven er over een paar jaar uit zou kunnen zien en hoe het straks gaat op stage in Zuid-Afrika. Na het zien van een film, over de Tweede Wereldoorlog bijvoorbeeld, kan ik ook dagdromen over hoe dat geweest moet zijn, wat ik gedaan zou hebben. Natuurlijk droom ik ook over het vinden van mijn prins op het witte paard, haha. Het lijkt mij zo mooi om iemand te vinden, die je soulmate is, dat je alles voor elkaar over hebt en zelfs om op dezelfde dag te sterven. Of dat echt nog veel voor komt die echte liefde… Er gaan zoveel relaties kapot, zoveel mensen scheiden. Ik denk dat dat komt doordat we veel meer vrijheid hebben dan vroeger en mensen nu snel iets hebben van: ‘Ik wil iets anders/ het werkt zo niet”. Voor zover ik het zie moet je voor elkaar blijven vechten en moeite doen voor elkaar. Niet alleen op Valentijnsdag en de dag dat je een relatie kreeg te laten merken dat je diegene lief hebt. Het lijkt mij veel leuker om onverwachts iets te krijgen in plaats van omdat het ‘moet’. Maar goed, ik wijk nu erg af, haha. Dagdromen over prins charming mag!
10885511_922947761051090_3380500271105232088_n

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?
Beter naar mijn lichaam luisteren en meer dingen gaan proeven. Ik lust heel weinig, geen idee hoe het komt, volgens mij zit het vooral in mijn hoofd. Er zijn maar heel weinig mensen die dit begrijpen. Ik zou heel graag alles willen lussen en mensen niet tot last willen zijn met het koken. Gelukkig heb ik lieve huisgenootjes die houden van koken en het niet erg vinden om voor mij iets apart te maken. Meer dingen gaan proeven is iets wat voor mij met hele kleine stapjes gaat. Het gaat steeds beter maar het moet op mijn eigen tempo en niet dat ik gepusht wordt.

Ik blog nog niet zo lang dus ik tag een paar blogs die ik erg leuk vind om te lezen. Ik zal ze een berichtje sturen zodat ze het weten (:. Het hoeft natuurlijk niet maar ik ben erg benieuwd naar wat zij invullen. Bij deze tag ik: Kirsten, Floor, Lisanne en Jiami.

Lots of love,
Robin

One Comment on “‘The Questions of Life’ tag”

  1. The best quality deer velvet extract has been procured by your research and imported it.

    Take a look at my website … deer antler spray gnc (Margot)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.