Theaterprogramma 17-18 Chassé Theater Breda

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Op 22 mei mocht ik bij de presentatie van het nieuwe theaterprogramma 2017-2018 zijn bij het Chassé Theater in Breda. Hoewel ik er bijna nooit kom of bijna nooit naar het theater ga was ik wel erg nieuwsgierig. Vooral naar wat er voor de doelgroep studenten aangeboden wordt.

22 mei

Ik mocht iemand meenemen dus Manuëla ging mee. Wij voelde ons erg jong haha. Wij allebei 21 en de rest van de genodigde waren bijna allemaal wel 50+ denk ik. Het was best interessant om bij aanwezig te zijn. Op het einde kregen wij een programma boekje mee. Hieruit heb ik wat voorstellingen gepakt die ook leuk zijn voor studenten om te bezoeken.

Was getekend, Annie M.G. Smidt
Wie kent Annie M.G. Smidt nou niet van de jeugdboeken. Deze musical gaat over haar leven. De rol van Annie wordt vertolkt door Simone Kleinsma. In de musical wordt teruggekeken op de hoogte- en dieptepunten uit het leven van Annie.
De musical is te zien van 1 t/m 5 november 2017. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Chassé vanaf €14,00.

Fiddler On The Roof
Een musical die gaat de veranderende wereld, traditionele tradities, de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde. De hoofdrol wordt gespeeld door Thomas Acda.
De musical wordt bij Chassé vanaf half januari t/m begin februari 2018 opgevoerd. Een kaartje kost voor studenten maar €10,00 ongeacht waar je wil zitten.

Rundfunk

Jawel, de bekende serie rundfunk komt met een cabaret show naar het theater! De show behandeld het volwassen worden waar de jongens zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. Op zaterdag 24 februari 2018 staan de jongens in het Chassé Theater. Voor studenten is een kaartje slechts €10,00.

Lichte muziek

In het Chassé Theater zijn niet alleen maar dansvoorstellingen, musicals en cabaret te zien maar er worden ook ‘concerten’ gegeven. Zo komen onder andere Niels Geusebroek, Maaike Outboter en Nick en Simon langs bij het Chassé om een optreden te geven. Kaarten zijn te vinden onder de categorie lichte muziek en zijn verkrijgbaar vanaf €12,00.

Ga jij vaak naar het theater? Ik wist zelf niet dat je bij veel voorstellingen als student zijnde maar €10,- hoeft te betalen. Jammer dat ik nu bijna ben afgestudeerd en er geen gebruik meer van kan maken! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.