Update: Scriptie ingeleverd

ItsRobinPersoonlijk2 Comments

Heehee lieve lezers!

Hier ben ik weer terug na een maand blogstilte. Ik zat zo veel bij mijn laptop voor mijn scriptie dat blogjes typen niet goed meer lukte. Daarbij was ik blij als ik even bij mijn laptop vandaan kon. Afgelopen vrijdag heb ik mijn scriptie ingeleverd. Wat een heerlijk gevoel is dat! Ik had hem al een paar dagen af en heb nu zo’n week amper mijn laptop aangeraakt. Nu begint het dus wel weer erg te kriebelen om te bloggen want ik heb een hoop ideeën! Maar dit moet ik nog wel een beetje verder uitwerken.

5 juli krijg ik de uitslag via de mail en weet ik wat voor cijfer ik heb voor mijn scriptie en of ik dus ben afgestudeerd. Op 11 juli heb ik dan mijn diploma uitreiking! En dan is het 17 juli eindelijk tijd om te gaan interrailen!

Oh en ik heb zelfs al een sollicitatie eruit gestuurd! Het is voor bij het Rode Kruis om mee te werken aan 3FM Serious Request, echt een droombaan voor mij.

Vanaf nu komen er dus weer zo’n 2 à 3 blogjes per week online!

2 Comments on “Update: Scriptie ingeleverd”

  1. Wat een heerlijk gevoel als het eenmaal ingeleverd is he? Je hebt het vast super gedaan, diploma is al bijna te ruiken zo dichtbij!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.