Waylon: This is our night clubtour

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Afgelopen donderdag ben ik in de Mezz naar Waylon geweest! Hierbij een klein verslagje van hoe het was!

Aankomst

We wilden graag wat vooraan staan dus besloten we al op tijd naar de Mezz te gaan. Om 6 uur stonden we al voor de deur. Er stonden nog maar twee anderen en even later kwamen er nog drie aan. We zijn in de rij gaan staan en hebben het over van alles en nog wat gehad. Om 19:00 uur ging de grote deur open maar we mochten nog niet naar binnen. We konden al wel vast de muntjes kopen. Ik moest ondertussen wel naar de wc dus we spraken of dat ik naar de wc ging, één iemand zou de jassen ophangen en één iemand haalt alvast wat de drinken. Hierna gingen we de zaal in en stonden we voor de microfoon met één rij voor ons.

Waylon

Er stond dat het om 20:30 zou beginnen maar het begon om 20:45. Hij speelde ongeveer tot 23:00 en het was heel gaaf. Waylon is zo goed en ik vind zijn muziek echt heel leuk. Ik heb echt staan genieten en om zo dicht bij te staan is heel gaaf. Ik heb een plectrum kunnen bemachtigen (:. Het enige vervelende waren twee meiden die zeiden dat ze er ook al vanaf 6 uur waren (waar dan, ik heb je niet in de rij zien staan?) en zij probeerden voor ons te gaan staan. Dit pikten wij natuurlijk niet dus wij hebben voet bij stuk gehouden. Eén stond heel erg tegen mij aan te duwen dus heb maar ik bleef staan en daarna toen het concert begon konden wij gewoon dansen en mee zingen! Het was echt een top avond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.