Werk aan de muur

ItsRobinFoto's, Reisfoto'sLeave a Comment

Al een tijdje ben ik steeds meer bezig met foto’s maken en mijzelf hierin verdiepen. Bepaalde foto’s van mezelf vind ik zelf mooi en zou ik later best aan mijn muur willen hebben. Sommige van mijn eigen foto’s heb ik ook ingelijst of zijn op een andere manier in mijn kamertje in Breda terug te vinden. Maar waarom zou alleen ik genieten van deze foto’s?

Hobby fotograaf

Ik ben echt een hobby fotograaf. Ik vind het leuk om foto’s te maken maar ben er nog niet lang mee bezig. Steeds vaker ga ik met een camera naar buiten op zoek naar de leukste/mooiste plekken om een foto van te maken. De foto’s zijn gemaakt op de manier hoe ik ze zelf mooi vind. Steeds weer als ik door de foto’s van Zuid-Afrika ging dacht ik: waarom zou ik de enige zijn die deze foto(‘s) zou moeten hebben? Ik wilde de foto’s graag delen maar het liefst wel op een manier dat ik er ook nog wat aan over hou. Wat extra’s bijverdienen is erg fijn en zo kan ik sparen voor een betere camera.

Werk aan de muur

Ik ging op zoek het op internet mogelijk was om je eigen foto’s te verkopen en eventueel dat deze door anderen afgedrukt kunnen worden. Zo kwam ik bij werk aan de muur terecht! Dit is een website waar je jouw eigen foto’s kan aanbieden. Men kan zelf kiezen op welk materiaal zij de foto willen en op welke grootte.
Het geld wat ik eraan over hangt af van de marge die ik instel en wat de consument koopt. Door werk aan de muur is een basisbedrag ingesteld per product. Een fotoprint van 75x50cm kost als basis €33,-. Stel ik een marge in van 15% dan is de verkoopprijs voor de fotoprint €38,-. Van de €5,- gaat 15% commissie naar werk aan de muur. De rest wordt dan naar mij overgeschreven. Erg veel hou ik er dan dus niet aan over maar iemand heeft een mooie foto aan de muur en ik heb wat extra’s bijverdiend! In mijn ogen een win-win situatie.

De foto’s

Mocht je dus geïnteresseerd zijn dan kan je voortaan naar mijn blog komen en in de menubalk op ‘werk aan de muur’ klikken. Hier staan alle foto’s die ik via werk aan de muur verkoop. Hieronder staan ook alle foto’s die ik nu aan de webshop heb toegevoegd. Als je erop klikt wordt je doorverwezen naar de website en kan je zien wat alle mogelijkheden zijn.

[wadm_artlist]


Ik vind het best spannend omdat ik niet weet of dit iets gaat worden maar dat zal ik vanzelf merken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.