Wishlist zomer 2015

ItsRobinItsRobin 1.0, Lifestyle2 Comments

Terwijl dit artikel verschijnt loop ik in Den Haag te shoppen en hoop ik dat ik de spullen op mijn wishlist kan bemachtigen!
Wishlist
Ik wil heel graag wat een high waist short en broek. Ik heb best wel wat crop tops in mijn kast liggen en zo zie je niet altijd mijn buik. De vraag is alleen wel of een highwaist broek mij staat aangezien ik een holle rug heb. *kruist vingers in de hoop dat het staat*
Daarnaast wil ik graag een korte tuinbroek. Een lange vind ik niet zo mooi en aangezien ik naar Zuid – Afrika ga voor stage is een korte wel ideaal. Als ik aankom in Afrika wordt het daar namelijk zomer!
Verder heb ik nu alleen zwarte bandeau’s in mijn kast liggen en ik wil er graag nog een witte bij.

Ik wil ook nog graag een nieuwe zomerjas met zakken maar ik weet nog niet welk model ik wil hebben en ben ook nog geen leuke jas tegen gekomen. Hopelijk vind ik die ergens in Den Haag!

Dit is eigenlijk alles wat ik echt nog graag wil hebben voor nu!

Wat staat er op jou wishlist?

Lots of love,
Robin

2 Comments on “Wishlist zomer 2015”

  1. Pingback: Shoplog: Manchester & Den Haag

  2. Pingback: Pictures of last week #12 - It's Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.