Het witte doek: Augustus

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

In Het Witte Doek noem ik de films op die ik uitkomen in de bioscoop en die ik graag wil zien. Deze maand is het augustus (oh, ho, wacht, nu al?! Dit jaar gaat echt heel snel..) Deze maand komen er niet heel veel films uit die ik wil zien, geluk voor mij want echt veel tijd heb ik ook niet om naar de bioscoop te gaan.

The secret life of pets

Ik kijk al heel lang uit naar deze film dus ik ben heel erg benieuwd!
Vanaf: 3 augustus

Ben-Hur 

Deze trailer zag ik in de bioscoop en daarom wil ik de film zien. Ik vind films over geschiedenis, legendes, mythes etc altijd wel leuk om naar te kijken
Vanaf: 25 augustus

Naar welke film kijk jij heel erg uit?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.