Het witte doek: Juli

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.01 Comment

Afgelopen maand ben ik vaak naar de bioscoop geweest. Er kwamen ook echt veel films uit die ik graag wilde zien en al lang naar uitkeek, Me Before you en Finding Dory bijvoorbeeld. In juli komen er twee films uit die ik echt graag wil zien.

The Legend of Tarzan

Ik heb net de Disney film gezien omdat dit al heel lang geleden was. Ik vind Tarzan toch wel één van leukse Disney films. Ik ben benieuwd hoe deze film dan is. Wat ik aan de trailer die ik al meerdere male heb gezien in de bioscoop zag is dat hij niet op de film maar meer een vervolg erop is.
Vanaf: 7 juli

Ice Age 5: Collision Course

Ik weet niet of ze er slim aan doen om nog een Ice Age film te maken maar ik ben wel erg benieuwd!
Vanaf: 13 juli

Er komen natuurlijk nog meer films uit maar daar ga ik heen als ik alles wat ik écht wil zien in de bioscoop heb gezien.

Wat vind jij de leukste Disney film?

Lots of love,
Robin

One Comment on “Het witte doek: Juli”

  1. Dory was leuk he!? Ik heb ‘Me before you’ nog niet gezien en dat vind ik eigenlijk best wel jammer. Maar ik wil aan de ene kant super graag een biosoop abo, maar als ik ga verhuizen heb ik er niets aan. In leeuwarden staat geen Pathe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.