Het witte doek: Juni

ItsRobinIn de bioscoop, ItsRobin 1.0Leave a Comment

Is is ie weer! Het is alweer juni, jeetje wat gaat het jaar snel! Ik weet nog dat ik met nieuwjaar na 12 uur het zwembad in sprong in Zuid-Afrika. Maar goed daar gaan we het niet over hebben. Hier komen de films die in juni uitkomen en die ik graag wil zien.

Warcraft: The beginning

Eerst wilde ik hem niet zien. Toen zag ik de trailer in de bioscoop en vond ik het een beetje op Lord of the Rings lijken. En daarna herkende ik Travis Fimmel, oftewel: Ragnar Lodbrok van Vikings. En nu wil ik hem wel graag zien omdat ik benieuwd ben hoe hij zijn rol weg zet.
Vanaf: 2 juni

Now you see me 2

Ik heb deel 1 niet gezien maar de trailer ziet er leuk uit en hij lijkt mij gaaf.
Vanaf: 9 juni

Me before you

Ik geloof dat ik deze trailer wel zo’n 10 keer gezien heb in de bioscoop. Een mooi romantisch verhaal waarbij de trailer al wel veel verraad denk ik. Ik ben vooral benieuwd naar hoe Emilia Clarke de rol wegzet.
Vanaf: 16 juni (maar ik ga hem 8 juni al zien bij Pathé Ladies Night, whoopwhoop)

Finding Dory

De film waar veel mensen lang op gewacht hebben: Finding Dory. Just keep swimming 😉
Vanaf:  29 juni

Ik ben net terug van All Roads Lead to Rome, vanaf morgen te zien, ik ben naar de voorpremière geweest. Leuke film voor een avondje op de bank maar geen must see in the cinema.

Naar welke film kijk jij erg uit?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.