Bullet Journal: Februari

ItsRobinBullet Journal1 Comment

Bullet Journal: Februari

Een Bullet Journal is een boek waar je zelf in bepaald wat erin staat en hoe jij het gebruikt. Ik gebruik het voornamelijk als agenda en om lijsten in te maken. Hierbij mijn februari spread.

Bullet Journal: Februari

Net zoals in januari heb ik een weekoverzicht met 7 grote vakken. (Dit klinkt logisch maar iedereen deelt dit anders in). Februari had als thema: Ierland, omdat ik in februari naar Dublin ben geweest. Verder staat de ‘Wat komt er op TV’ tabel er weer bij. De ‘Braindump’ en ‘Gratefull for’ zijn weggelaten. Ik wist nog niet wat ik hiervoor in de plaats wilde. Ik ben zelf niet heel blij met de tekeningen.
Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

[envira-gallery slug=”bullet-journal-februari”]

Ben jij wel eens in Dublin geweest?

One Comment on “Bullet Journal: Februari”

  1. Pingback: Bullet Journal: maart

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.