Dublin reisverslag dag 2

ItsRobinReizenLeave a Comment

Dublin reisverslag dag 2

11 februari ben ik met Lindsey naar Dublin geweest. In Dublin reisverslag dag 1 kan je wat we de eerste dag hebben bezocht. Hoe onze tweede dag verliep lees je hier in mijn Dublin reisverslag dag 2!

Reisverslag Dublin.
12 februari 2018
Weer: Koud, wind, zon & bewolkt.

Een rondje lopen

Eigenlijk wilde we eerst naar Malahide Castle. Helaas hadden we de trein gemist en deze ging maar om het uur. We besloten om langs de Liffey te lopen en foto’s te maken. We liepen aan de overkant van The Custom House. En hebben de Samuel Beckett Bridge op de foto gezet. We kwamen een eekhoorn kunstwerk tegen de muur bij Tara Street station. Na nog even bij Starbucks gezeten te hebben was het tijd om te gaan. Deze keer wel de trein gehaald!

Malahide Castle

Vanaf het treinstation van Malahide is het ongeveer 15/20 minuten lopen naar het kasteel. We hebben hier een tour gedaan door het kasteel. Hierover later nog een blogpost met meer foto’s. Het was erg interessant. Ik hou van kastelen en kan er helemaal bij wegdromen. Malahide Castle is bijzonder omdat de Talbot familie hier bijna 800 jaar heeft gewoond. Na de rondleiding zijn we door de tuin gaan lopen. Hier was ook een vlindertuin waar we even zijn gebleven om foto’s te maken. Er was ook een kleine botanische tuin, deze is te zien op de foto boven deze blogpost.

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

Christ Church Cathedral & Saint Patricks Cathedral

Terug in Dublin zijn we langs de Christ Church Catherdral gelopen. Wat ik tof vind bij deze kerk is de boog over de weg heen. Na hier foto’s te hebben gemaakt zijn we doorgelopen naar Saint Patricks Cathedral. Hier zijn we naar binnen geweest om de kerk vanbinnen te bekijken. Ook hierover komt later nog een blogpost!

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

Dublin reisverslag dag 2

De foto van mij is gemaakt door @Lindsey_van_B, mijn logo staat op de foto maar de rechten liggen bij haar.

Waar zou jij heen willen voor een citytrip?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.