Juni staat in het teken van groeien.

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Na mijn laatste bericht in maart schoot het bloggen er bij mij doorheen. Terwijl ik veel ideeën heb en nog veel wil posten over reizen die ik al achter de rug heb. Een uitgebreide update over wat is geweest komt er nog aan. Nu eerst wat komen gaat deze maand; heel veel leuks en spannends!

De titel zegt het al. Juni staat voor mij in het teken van groeien. Hoewel ik de laatste maanden al veel bezig met verder leren (vooral dingen doen, zoals inschrijven bij de KvK voor It’s Robin) ligt daar deze maand extra de focus op. De BNNVARA Academy, intuïtie training bij Tabbhu van Hanneke Tops, #LIEVELINGSLEVEN 4-WEEKS GAME van Shanna Proost en een coachsessie bij Annechien Broekmeijer (Essentieel ondernemen).

BNNVARA Academy

Laat ik hier mee beginnen, het spannendste van deze maand. Op 29 mei leverde ik mijn project in voor de eerste ronde van de BNNVARA Academy: Minidocu ‘Waar het begon’. Ik heb gesolliciteerd naar de functie ‘crossmediale contentmaker’. Precies waar ik nu mee bezig ben. En wat mij nog meer aanspreekt is dat je heel veel zelf kan doen. Onwijs fijne afwisseling in de werkzaamheden dus! Ik ben door naar ronde 2. Dit houdt in dat ik 9 juni naar Hilversum moet om een soort van ‘auditie’ te doen. Wat de opdracht is die ik moet uitvoeren krijg ik uiterlijk 4 juni te horen. Op 6 juni weet ik hoe laat ik er op 9 juni, de Talentday, moet zijn. Ik was eerst helemaal niet zenuwachtig en had er om heel eerlijk te zijn wel vertrouwen in dat ik uitgenodigd zou worden. Nu vind ik het toch wel spannend worden. Ik ga de volle 100% geven want ik wil graag verder leren. Word ik niet aangenomen heb ik alsnog een mooie ervaring.

Intuïtie training en coachsessie

De intuïtie training mag ik gratis volgen bij Hanneke omdat ik voor haar bezig ben met een social media marketing strategie plan. Afgelopen maand heb ik de Facebook en Instagram al bij mogen houden. Ik doe dit verder onbetaald omdat ik graag dingen wil uitproberen en leren. Bij Hanneke heb ik deze kans dus ik ben haar super dankbaar. Ik wil graag meer naar mijn gevoel leren luisteren en vooral erop leren vertrouwen. Onze maatschappij is ingesteld op luisteren naar je hoofd en wij leren eigenlijk niet te luisteren naar je gevoel.

De coachsessie met Annechien krijg ik vanuit een workshop die ik heb gevolgd. Ik wist eerst niet waar ik het over wilde hebben maar nu heb ik een paar dingen waar ik het over wil hebben.

#LIEVELINGSLEVEN 4-WEEKS GAME

Het spel dat vandaag van start is gegaan van Shanna Proost kwam voor mij als geroepen. Wie wil nou niet zijn/haar lievelingsleven leven? Er komen opdrachten waardoor je nieuwe routine’s aanleert. Wat deze opdrachten precies zijn weet ik niet maar ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. Het gaat vooral ook om rust te pakken en efficiënt aan de slag te gaan.

Verder deze maand

Als laatste heb ik eind deze maand eindelijk het concert van Ed Sheeran! Zoveel zin in! De dag erna kan ik genieten van twee dagen Concert at Sea met papa. Zon, zee, strand en muziek, heerlijk! Van maandag t/m vrijdag werk ik vooral bij mijn horeca baan. Maandag en dinsdag van 9.00 tot ongeveer 15.00. En woensdag t/m zondag van 15.00 – tot sluit (dit kan 21.00 zijn maar ook 23.00).

Ik heb onwijs veel zin in deze maand!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.