My weekdiary #57: Bruce Springsteen en Warcraft

ItsRobinItsRobin 1.0, PersoonlijkLeave a Comment

Weer een week voorbij gevlogen. Het gaat zo snel als je het druk hebt! Wat ik afgelopen week heb gedaan lees je nu in my weekdiary!

Maandag

IMG_5897

Ik reisde heen en weer van Zeeland naar Breda omdat dit handiger uitkwam voor dinsdag. Thuis zette ik de nieuwe tent op die meegaat naar Concert at Sea. Hij is heel erg makkelijk in elkaar te zetten dus dat kan ik mooi alleen af.

Dinsdag

IMG_5907

’s Ochtends deed ik boodschappen en haalde ik medicijnen op bij de dokter. Daarna ging ik door naar Den Haag. Werken bij Bruce Springsteen. Dit is de bar waar ik stond met het uitzicht dat ik had. Deze foto is rond half 4 gemaakt en toen waren er echt al veel mensen. Het was leuk om er te werken via Eventure en gelijk wat van het optreden mee te pikken.

Woensdag

IMG_5918

Terug naar Breda om aan Leisure Regie te werken en daarna nog door naar Dongen, de Looierij om te interviewen voor Leisure Regie.

Donderdag

IMG_5923

Manuëla was jarig dus tijd voor een feestje! Helaas eerst naar school maar dat mocht ’s avonds de pret niet drukken. We hebben heerlijk gegourmet en zijn daarna nog uit geweest in Breda. (Wat we aanhebben op de foto is niet wat we die dag aanhadden, daar was het helaas te koud voor!)

Vrijdag

IMG_5932

Tijd voor een babyshower. Het thema was Harry Potter. De slingers heb ik zelf gemaakt, geknipt (Malik heeft geholpen) en vast-geniet. Het was erg gezellig. Samen met anderen heb ik een newborn shoot als cadeau gedaan!

Zaterdag

IMG_5902

Ik sliep uit, las het boek Voor Jou, van de film Me Before You, uit, deed wat aan school en ging daarna werken.

Zondag

IMG_5942

Voor papadag gingen we naar Warcraft. Ik ken het spel niet maar naar de film was ik wel nieuwsgierig en hij vraagt om meer! Verder deed ik nog wat aan school en was het een avondje Netflix.

Deze week maak ik lange dagen op school omdat we volgende week deadlines hebben. Daarnaast ga ik weer naar de bios en dit weekend blijf ik in Breda.

Wat ga jij doen deze week?

Lots of love,
Robin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.