Bullet Journal: Maart

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Bullet Journal maart

Een Bullet Journal is een boek waar je zelf in bepaald wat erin staat en hoe je het gebruikt. Ik gebruik het voornamelijk als agenda en om lijsten in te maken. Hierbij mijn spread voor maart.

Bullet Journal Maart

Zoals in januari en februari maak ik voor de weekoverzichten zeven vakken. Mijn TV-tabel staat er weer in. Zo kan ik goed bijhouden wat ik nog terug moet kijken. Ik heb nu voor de eerste keer een groot ’to do’ vak gemaakt voor de hele week. Dit is goed bevallen tot nu toe dus ik denk dat ik dit in de spread voor april ook ga doen.
Klik op de afbeeldingen om te vergroten.

Wat is voor jou een motiverende quote?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.