Bullet Journal: April

ItsRobinBullet JournalLeave a Comment

Bullet Journal April

Een Bullet Journal is een boek waar je zelf mee bepaald waarvoor en hoe je het gebruikt. Ik gebruik het voornamelijk als agenda en om lijstjes in te maken. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan deze blogpost. Hierbij mijn spreads voor april.

Bullet Journal: April

Voor april heb ik gekozen voor een vrolijk lente thema met dieren, bloemen en de kleuren geel en oranje. De memories pagina is nu nog leeg. Hier plak ik later foto’s en schrijf ik wat over de maand. Voor de weekoverzichten ben ik weer gegaan voor elke dag een vak. Dit werkt voor mij fijn zodat ik daar mijn afspraken en belangrijkste to do’s op kan schrijven. Mijn TV tabel kan niet ontbreken, inmiddels is hij ingevuld. Heb ik een programma/serie gezien dan komt er een krul achter.
Klik op de afbeelding om te vergroten.

Heb jij ook zo’n zin in de lente?

[su_box title=”Meer Bullet Journal Inspiratie opdoen? ” box_color=”#6796BF” radius=”4″] Kijk dan vooral even naar:
Bullet Journal: Januari
Bullet Journal: Februari
Bullet Journal: Maart

En volg mijn Bullet Journal bord op Pinterest.

[/su_box]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.