Bye maart, hello april

ItsRobinPersoonlijkLeave a Comment

Bye march, hello april

Daar is mijn maandoverzicht weer! Benieuwd wat ik in maart heb gedaan en wat mijn plannen zijn voor april? Lees dan snel verder!

Solliciteren

In maart heb ik heel veel gesolliciteerd. Om zeker te zijn van inkomen had ik bijstand aangevraagd. Maar omdat ik onder de 27 ben gelden er extra regels. Je moet hiervoor eerst 4 weken solliciteren op alles wat je kan, dus ook banen waarvoor je eigenlijk geen studie nodig hebt. Ik heb er zo’n 35 verstuurd. Per week moest ik er 10 versturen en over de hele maand 6 open sollicitaties. Ik heb een paar gesprekken gehad maar hier is helaas niks uitgekomen. Bij één bedrijf heb ik meegeholpen tijdens een evenement en een heel goed gesprek gehad. De bovenstaande foto is gemaakt op de heenweg, de zonsopgang was super mooi! Verder kan ik de hele maand april bij mijn horeca baan werken. Dit is superfijn omdat ik hierdoor geld kan verdienen en naast de werkuren mezelf kan blijven ontwikkelen in schrijven, logo’s maken en online marketing. Ik ga hierdoor niet verder met de bijstand aanvraag. De komende 5/6 maanden kan ik even vooruit en mezelf blijven ontwikkelen en rustig op andere sollicitaties solliciteren (als dat nog nodig is want ik hoop dat ik bij dat ene bedrijf wat meer mag gaan doen).

Bye maart, hello April

Ontwikkelen

Om er nog beter achter te komen wat ik wil ben ik naar een Masterclass ondernemen (voor content creators) geweest. Dit was heel interessant! Hierdoor wist ik nog meer dat ik verder wil met creëren van tekst en beeld. Dit was gelijk voor mij nog een bevestiging dat mijn woord puzzel is. Hiernaast ben ik samen met mijn vader naar een workshop: Perfectionisme de baas geweest. Dit was ook heel interessant. Het gaf nog net even wat meer inzicht in mezelf. Gelukkig ben ik goed op weg naar gezond perfectionisme, maar hierover later nog een blogpost ;). Mocht je interesse hebben, eind mei wordt de workshop weer gegeven door Roos Streumer van Mentaal Onderhoud. Hiernaast heb ik een paar opdrachten liggen om logo’s te maken en een ander super tof project.

Bullet Journal

Ik had een oproep gedaan op Facebook en in de app Nextdoor of er mensen waren die nog oude tijdschriften hadden die ik mocht hebben om in te knippen. Ik heb zo’n 35 Groei&Bloei gehad. 15 vriendin/Linda’s. En van een vriendin haar oma ook nog zo’n 25 verschillende tijdschriften. Ik heb dus veel gebladerd, bekeken en geknipt. Na alles geknipt te hebben heb ik de plaatjes gesorteerd in thema’s. Voor de maand april heb ik de plaatjes gebruikt:
Bullet Journal: April

Bye maart hello april

Bye maart hello april

Bye maart hello april

Bye maart hello april

Bye maart hello april

Strand

Toen het mooi weer was ben ik met de hondjes naar het strand geweest. Soms lopen we erheen maar de oudste hond Sem (de zwarte) is dan heel moe. Ik besloot dus met de auto erheen te rijden zodat ze even goed konden rennen op het strand. Het was heerlijk en ik was er alleen (op wat wandelaars na maar zij kwamen het strand niet op). De hondjes hebben dus even lekker kunnen rennen en stoeien met elkaar.

Films

In maart zag ik 11 films. Ook nog eens allemaal films die ik nog niet heb gezien. 4 maart werden de Oscars uitgereikt dus daarvoor had nog een paar nominaties gekeken. Van de 11 zag er ik 7 thuis. Red Sparrow, De Wilde Stad, Tomb Raider en waar ik een review over schreef: Bankier van het Verzet, zag ik in de bioscoop.

Overig

Verder sprak ik af met vriendinnen en kletste ik bij. Zette ik vrij veel blogposten online, dacht ik na over hoe ik verder wil ontwikkelen, kocht ik twee paar nieuwe schoenen (want ja 1+1 gratis) en wandelde ik veel met de hondjes. Ik moet mezelf wel weer even aanleren wat meer foto’s te maken!

Hello April

In april zal ik dus veel bij mijn horeca baan werken. Hiernaast heb ik nog wat andere dingen gepland staan:

  • Inhousedag Gemeente Den Haag, om te kijken of ze een interessant traineeship hebben.
  • Carrièrebeurs in Amsterdam op 7 april.
  • Bijkletsen met vriendinnen.
  • Veel oefenen met het tekentablet van Wacom.
  • 25 april naar Infinity War!
  • Logo’s maken.

Wat zijn jouw plannen voor april?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.